• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco Oss

Bent u op zoek naar een airco in Oss? Wij geloven dat een aangenaam binnenklimaat essentieel is voor uw gezondheid en dragen hier graag een steentje aan bij. Met een airco in Oss voorziet u uzelf van een ideale temperatuur, of het nu ’s winters -5 graden of zomers +30 graden is.

In Oss staan onze adviseurs en airco installateurs klaar om geheel vrijblijvend het adviesgesprek aan te gaan om te kijken naar uw situatie en wat hier de beste airco-oplossing voor is. Met onze split unit airco’s koeltu uw woning, winkel of kantoor in de zomer en verwarmt u meerdere ruimtes tegelijkertijd in de winter.

De multi split airco bestaat uit een binnen- en een buitendeel waardoor de airco als een soort warmtepomp zorgt voor de juiste temperatuur.

airco-oss

Met onze airco’s helpen we ondernemers en particulieren in de regio van Oss en verbeteren hun klimaathuishouding in woningen, kantoren en winkels. Dit doen wij met ons hoogwaarde aircoconcept. Zo zorgen wij op een duurzame manier voor meer plezier, goede gezondheid en betere prestaties.

Woont of werkt u niet in Oss, maar wilt u wel gebruik maken van onze airco installatie en onderhoud service? Wij installeren onze airco systemen door heel Nederland, bijvoorbeeld ook in onderstaande steden in de buurt van Oss:

Een airco in Oss aanschaffen en deze zomer de hitte verjagen? Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw binnenklimaat.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek