• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco Uden

Bent u op zoek naar een airco in Uden? Onze aircospecialisten in Uden staan voor u klaar! Een airco in uw woning, winkel of kantoor is essentieel voor uw gezondheid en NuKoel draagt hier graag haar steentje aan bij. Woont of werkt u in Uden en wilt u een optimaal binnenklimaat realiseren?

Middels onze diverse mogelijkheden aan airco’s zit er voor u altijd de juiste oplossing tussen. Wij leveren diverse (multi) split unit airco’s, cassette airco’s en design airco’s. Zo hebben wij altijd de juiste keuze voor u.

Met een airco in Uden zorgt u niet alleen voor verkoeling in de zomer maar ook voor verwarming in de winter! Onze airco’s werken namelijk als warmtepomp waarbij u kan kiezen voor verwarming of verkoeling.

Airco installatie Uden

Onze gecertificeerde airco installateurs zorgen voor de montage en installatie bij u thuis. Na de installatie krijgt u uiteraard een uitgebreide uitleg over hoe uw nieuwe aircosysteem en de bijbehorende app werkt. 

Dit zorgt er dus voor dat u altijd in controle bent over de temperatuur in uw woning, winkel of kantoor. Tevens kunnen de airco’s op afstand worden bediend waardoor u ook wanneer u niet thuis bent, kunt besluiten de airco vast aan te zetten in Uden.

Dit doen wij met ons hoogwaarde aircoconcept. Geen hoge eenmalige aanschaf, maar gekeken naar uw situatie. Tevens voorzien wij de aircosystemen van periodiek onderhoud zodat zomaar voor onverwachtse kosten komt te staan en de airco te allen tijde optimaal werkt.

nukoel-airconditioning-cool-in-one

Woont of werkt u niet in Uden, maar wilt u wel gebruik maken van onze airco installatie en onderhoud service? Wij zijn ook actief in de volgende regio’s:

Een airco in Uden kopen en tijdens de zomer de hitte verjagen? Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek