• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
 • thuis-airconditioning-nukoel thuis-airconditioning-nukoel thuis-airconditioning-nukoel
  nukoel-logo1-white

  Airco cooling & Airco heating

  Bespaar op uw energiekosten met onze warmtepompen en airconditioning systemen..

Verkoelen

Kies voor clever, kies NuKoel

Altijd het hoofd koel houden? De professionals van NuKoel ontzorgen u van A tot Z.

Zo bent u iedere hittegolf te slim af.

Verwarmen

Kies voor clever, kies NuKoel

Uw pand verduurzamen en tegelijkertijd besparen op de gaskosten? Dat kan, door te verwarmen met airco. Wel zo slim! Met de professionals van NuKoel zit u er gegarandeerd warmpjes bij.

Klimaatvriendelijk met NuKoel

Kies voor clever, kies NuKoel

 • Vrijblijvend professioneel airco-advies: voor thuis, winkel of kantoor
 • Hoogwaardige split-, multi split-, console- en vrf-aircosystemen van topmerken
 • Uniek financieringsconcept groen lenen tegen een vast bedrag per maand
 • Altijd inclusief montage F-gassen expert, snel en professioneel
 • Vijf jaar lang 100% all-in garantie, inclusief voorrij-, arbeids-, apparatuur- en onderhoudskosten
 • Landelijk werkend, lokaal betrokken in uw regio
 • Klimaatbewust door actieve bomenaanplant en kleine CO2-voetafdruk

“Uw klimaat is onze zorg.”

Vrijblijvend Adviesgesprek

Meer Informatie

Reviews

Wat onze klanten vertellen

 • Fam Tapilaha Apeldoorn

  We zijn zeer tevreden. Snelle installatie zeer vriendelijke en kundige monteurs. Tevens het advies van Dhr Veurink hebben we als zeer prettig ervaring. Denkt goed mee in het maatwerk wat we nodig hadden. Goed advies gekregen mbt type, plaats en keuze van de aircounit. Perfect product en keurig geïnstalleerd. We zijn zeer content met de firma NuKoel.

 • Zonnestudio Colmschate

  Dankzij jullie kunnen we onze Zonnestudio nu openhouden vanwege de perfecte temperatuur. Voor ons een win win situatie, want we hadden eerder vanwege de enorme hitte een handje vol klanten en nu hebben we de zaak elke dag vol met klanten. Wij van Zonnestudio Colmschate dan de mannen van NuKoel voor hun airco's en de zeer prettige samenwerking.

 • Kevin Zwak

  De verkoper dacht goed met mij mee om tot een coole oplossing te komen. Ook de monteurs dachten mee en waren erg gezellig. Ze maakten zelfs nog wat aanpassingen om te installatie nog mooier weg te werken dan oorspronkelijke uitgewerkt. Wij raden dit bedrijf iedereen aan! Zeker ook dhr. van den Berg die ons geadviseerd heeft.

 • Fam Smeenk Daarle

  Goed zeer tevreden. Vakkundige instantie goed en duidelijk advies van de hr Veurink. Tevens zijn mooie tip voor het wegwerken van het leidingwerk aan de buitenzijde. Prima advies en keurige installatie. Goede communicatie. Niets op aan te merken! We zijn zeer content met het hele verloop. Bedankt firma NuKoel voor de goede service.

 • Henk

  Hele fijne ervaring met de accountmanager Pjotr van NuKoel. Het was bijzonder prettig. Er werd goed mee gedacht in de oplossing en de uiteindelijke installatie is echt van hoge kwaliteit. Na de installatie kwam Pjotr nog langs om het een en ander uit te leggen. Dit is heel prettig! De monteur heeft prima en netjes gewerkt. Mooie oplossing voor de stroom gevonden.

 • Kees Groen

  Via Dick wederom 4 units besteld bij NuKoel en net zoals de vorige keer perfect gemonteerd volgens afspraak echt een top bedrijf met een fantastische vertegenwoordiger, die overal een oplossing voor verzint. Ook de monteurs Marco en Ahmed zeer bedreven en kundig in hun werk. Al met al een top bedrijf met de slogan klant is koning.

 • Carla en Piet

  Vorige week onze airconditioning laten installeren liep soepel en alles na wens met een minuut of 10 heb ik de gehele ruimte warm. Reden tot aanschaf was de gasprijzen die bizar omhoog zijn gegaan. Nu bespaar ik op mijn gaskosten en zit ik er tevens koeltjes bij. Met mijn 12 zonnepanelen ben ik zelfvoorzienend bedankt NuKoel!

 • Sofia van der Steen

  Verkoper Laurens is bij ons langs geweest. Hij was de 3de partij die langs kwam voor advies voor airconditioning, wat een fijne man en kennis van zijn vakgebied. Hij was de enige die over het stroompunt begon. Wij hebben akkoord gegeven en volgende week wordt onze airconditioning al geïnstalleerd zeer tevreden en bedankt Laurens!

 • Freek Blaakmeer Apeldoorn

  Reageren zeer snel, ze weten waar het over gaat. Monteurs vakkundig en beleefd, hebben verstand van zaken. Perfect advies van Rene Veurink… absoluut een man waar je vertrouwen in kunt hebben. NuKoel is zeer zeker een aanrader. Ik kan nu ook in de winter mijn woning verwarmen. Wat een oplossing. Super.

nukoel-airco-atama-elst

Esthers kantoorairco

Is NuKoel

Esther van der Bij, Human resource manager bij ATAMA Solar Energy BV in Elst, zorgt ervoor dat het kantoorpersoneel er in de winter warmpjes bij zit en in de zomer het hoofd koel houdt.

Haar NuKoel-airco, een multi split airconditioningsysteem met 3 plafondunits, koelt en verwarmt de vergaderruimte en de kantoren van het personeel. ‘Voor ons een noodzakelijke keuze’.

‘Via een bekende kwam ik uit bij NuKoel. NuKoel kwam op locatie en maakte direct een professionele indruk. Niet alleen installatietechnisch, maar ook qua capaciteit werd alles nauwkeurig uitgemeten. De uiteindelijke installatie verliep vlekkeloos, ons personeel heeft zelfs nog een ware demonstratie van de monteur gekregen’.  Alles is ‘NuKoel’.

Vrijblijvend adviesgesprek

installeren-airco-omgeving-nijmegen.ae912f6cab3738f07d5be725683b27af

Maartens sportschool

Is NuKoel

Maarten Nieuwenstein, uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2020 in de gemeente Overbetuwe, is een sportfanaat die veel aandacht heeft voor het welzijn van zijn sporters.

In zijn hippe 24/7 sportschool, gevestigd in een hoog pand met lichtkoepel liet Maarten afgelopen najaar 2 airconditioningsystemen plaatsen.

‘Een behaaglijk klimaat draagt bij aan goede sportprestaties en trekt mensen als het ware de sportschool in. Wij krijgen veel positieve reacties, in de winter een aangename warmte en in de zomer heerlijk koel, ideaal.’ ‘Ik heb voor NuKoel gekozen, met name door de service gerichte aanpak. Tijdens een onvoorziene storing in het systeem heb ik direct mogen ervaren hoe snel de mannen van NuKoel in de starthouding stonden om het probleem te verhelpen, chapeau’.

Vrijblijvend adviesgesprek

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek