• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco ventilatie

Regelmatige ventilatie en frisse lucht zijn onontbeerlijk. We brengen vandaag de dag veel tijd door in onze woning. Wonen en werken vanuit huis wordt vaak gecombineerd en daarom is het van groot belang om schone lucht in de woning te hebben. Met name ruimtes waar u dagelijks in leeft is het prettig om een volledig te beheersen binnenklimaat hebt.

De vervuilde lucht in onze woning is uiteraard niet te vergelijken met lucht afkomstig van de industrie. Toch is de binnenlucht minder gezond dan men denkt. Schone en frisse binnenlucht is essentieel voor uw gezondheid. Goede ventilatie is de sleutel tot een gezond en ideaal binnenklimaat.

Om de woning goed te ventileren, is een energiezuinige airco de juiste oplossing. Hiermee wordt uw woning volledig voorzien van klimaatbeheersing en is de ventilatie te allen tijde te controleren. Door te ventileren met airco bent u altijd verzekerd van een gewenste temperatuur. Daarnaast worden schadelijke stofdeeltjes gefilterd uit de lucht en bovendien zorgt een aircosysteem voor een optimaal zuurstofgehalte in de lucht.

nukoel-airconditioning-cool-in-one

Belang van ventileren met airco

Een matige of slechte ventilatie kan zorgen voor een aantal gezondheidsklachten. Wanneer er een te hoog CO2-gehalte in de lucht aanwezig is, kan dat zorgen voor onder andere hoofd- en keelpijn, vermoeidheid, droge ogen en bovendien een gebrek aan concentratie.

Doordat we vandaag de dag steeds meer thuis zijn en thuis werken, willen we er zo comfortabel mogelijk bij zitten. Gezondheidsklachten door vuile lucht is dan erg onwenselijk. Dit wilt u uiteraard voorkomen en dat doet u met een goede ventilatie.

Airco met ventilatie

Veel woningen zijn tegenwoordig goed geïsoleerd. Doordat om deze reden vaak een gaten of kieren meer zijn, kan er bij matige ventilatie schimmelvorming ontstaan. Een goed ventilatiesysteem voorkomt deze schimmelvorming. Een goede ventilatie is dus onmisbaar. Ook voor uzelf is het fijn om te weten dat u altijd in controle bent over de temperatuur van uw woning.

Wanneer u op zoek bent naar de juiste ventilatie, is een airco in huis de uitkomst. Met een aircosysteem verkoelt u zo veel ruimtes als nodig. Ook het huis verwarmen met airco is eenvoudig te regelen. Zo beheers je je eigen ideale binnenklimaat. Daarnaast is een groot bijkomend voordeel dat u met een aircosysteem geen last hebt of krijgt van tocht of insecten.

nukoel-klimaatregeling-kantoor-thuis-winkel

Ventileren met airco 

Met een aircosysteem zorgt u voor een uitstekende ventilatie in zowel de woning, kantoor of winkel. Met een airco ventilatie zorg je ervoor dat de frisse buitenlicht wordt aangevoerd door de airco. De aircosystemen bestaan uit luchtfilters die luchtverontreiniging of bijvoorbeeld pollen (voor de mensen met hooikoorts) uit de lucht halen.

Hierdoor krijgt u enkel schone en frisse lucht binnen. Dit in tegenstelling tot het openzetten van de ramen of deuren, waarbij alles vanuit buiten naar binnen komt. Wanneer aircosystemen slecht onderhouden worden, loopt u het risico om toch vervuilde lucht te inhaleren. Door de vervuilde filters verslechtert dit de luchtkwaliteit.

Dit is voor NuKoel ook de reden om een periodieke onderhoudsbeurt aan onze service toe te voegen. Hierbij verschonen wij de filters wanneer dit nodig is, zodat u altijd voorzien bent van zuivere luchtkwaliteit en een optimaal binnenklimaat.

NuKoel voorziet u van een goede ventilatie en een ideaal binnenklimaat. Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je binnenklimaat.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek