• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

LG airco multi split

Met een LG airco multi split voorzie je met slechts één buitendeel niet één, maar meerdere ruimtes van een aircosysteem. Een multi split airco staat voor een warmtepomp systeem dat uit meerdere binnenunits bestaat. Simpel uitgelegd is het dus ook een airco met verwarming. Zo koel en verwarm je 2, 3, 4 of 5 ruimtes in je woning, winkel of kantoor. Dé ideale oplossing als je buiten het huis niet alle ruimte hebt voor meerdere buitenunits. Je voorziet bijvoorbeeld jouw kantoor met meerdere ruimtes slechts met één buitenunit.

LG airco multi split
Met een multi split airco voorkom je een groot aantal buitenunits naast je winkel, kantoor of woning. Een airco wordt ook wel gezien als vervanger van de traditionele CV-ketel en kan niet alleen de ruimtes koelen, maar ook verwarmen. Zo zit je heel het jaar door comfortabel (thuis) te werken! Een multi split airconditioning koelt of verwarmt 2 tot 5 ruimtes.

Installatie en onderhoud LG airco multi split
Voorkom hoge investerings- en onderhoudskosten en betaal maandelijks een vast en laag tarief. Met het cool-in-one aircoconcept van NUKOEL voorzie je jezelf van optimaal klimaatcomfort. Zo betaal je geen eenmalige kosten en ben je voorzien van periodiek onderhoud en een kosteloze installatie. Wij komen namelijk periodiek langs om je airco te voorzien van onderhoud zodat jij iedere dag uitstekende aircosystemen hebt.

Met een LG airco multi split verzeker je jezelf van het koelen en verwarmen van twee ruimtes in je woning, winkel of kantoor. Live kennismaken met de koelkracht van NUKOEL? Kies voor een vrijblijvend aircoconsult. De experts van NUKOEL helpen je graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kan ons telefonisch bereiken via +31 85 013 6104 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

  • Deel dit artikel
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek