• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

LG duo split airco

Met een LG duo split airco voorzie je met slechts één buitendeel niet één, maar twee ruimtes van een aircosysteem. Een duo split airco staat voor een warmtepomp systeem dat uit twee binnenunits bestaat. Zo koel en verwarm je twee ruimtes in je woning, winkel of kantoor. Dé ideale oplossing als je buiten het huis niet alle ruimte hebt voor meerdere buitenunits.

LG duo split airco
Met een duo split airco voorzie je twee ruimtes van een volledig binnenklimaat. Met deze aircosystemen koel je niet alleen de ruimtes tijdens de steeds warmere zomers, maar verwarm je de ruimtes ook in de winter. Middels een warmtepomp heb je het gehele jaar door profijt van een LG duo split airco.

Installatie en onderhoud LG duo split airco
Met het cool-in-one aircoconcept van NUKOEL heb jij geen hoge investerings- en onderhoudskosten maar betaal je een vast maandelijks bedrag voor jouw aircosysteem. Zo betaal je geen eenmalige kosten en ben je voorzien van periodiek onderhoud en een kosteloze installatie.

Met een duo split airco van LG verzeker jij jezelf van het koelen en verwarmen van twee ruimtes in je woning, winkel of kantoor. Live kennismaken met de koelkracht van NUKOEL? Kies voor een vrijblijvend aircoconsult. De experts van NUKOEL helpen je graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kan ons telefonisch bereiken via +31 85 013 6104 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

  • Deel dit artikel
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek