• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

LG inverter

Ben jij op zoek naar een LG inverter? Bij NUKOEL kies je voor een LG inverter met ons cool-in-one concept. Met de inverter technologie zorg je niet alleen voor een stillere airconditioner, maar bespaar je ook nog eens flink op je energiekosten! Ga voor een stabiel en optimaal geregeld binnenklimaat. Kies voor NUKOEL!

Wat is een inverter?
Met een inverter technologie maken wij de airconditioners energiezuiniger, stiller in werking en ook maken de airco’s een fijner afgestemde temperatuurregeling mogelijk. Een NUKOEL airco met een inverter technologie past de capaciteit van het koelen of verwarmen aan, aan de gevraagde capaciteit. Het geleverde vermogen is hiermee variabel en wordt aangepast aan de benodigde en daadwerkelijk gebruikte koelcapaciteit.

Dit betekent een energiezuinigere airconditioner voor jou! Besparen op je binnenklimaat was nog nooit zo makkelijk. Dit is ook een van de redenen voor mensen om het huis te verwarmen met airco.

lg-split-airco-duplicate.44a59b5344e2e9ebe71835461e6f2488

Inverter technologie tegenover traditionele ariconditioners 
Wanneer een traditionele airco in gebruik is, schakelt het systeem regelmatig aan en uit om in de ruimte een bepaalde temperatuur aan te houden. Wanneer je van een enorm warme kamer naar een hele koele kamer wil en vervolgens weer terug gaat naar warm, veroorzaakt dit temperatuur-schommelingen in de ruimte. Hierdoor kost het meer energie om jou van de gewenste temperatuur te voorzien. Daarnaast zorgt enkel het aan- en uitschakelen van de airconditioner al energieverliezen. Met een LG inverter voorkom je deze energieverliezen en bespaar je tot wel 30% energieverbruik ten opzichte van traditionele aircosystemen. Met een LG inveter creëer je een stabieler binnenklimaat. Tevens zijn onze LG aircosystemen stiller tegenover traditionele airconditioners. Wij bieden fluisterstillen aircosystemen zodat jij onbezorgd kan genieten van een koele ruimte. Dit is het voordeel van onze LG inverter airco’s.

LG inverter
Met een LG inverter schakel je niet elke keer de airco in en uit. Onze NUKOEL airco’s koelen op het niveau dat jij daadwerkelijk nodig hebt. Het koelvermogen van de warmtepomp is hiermee niet meer standaard 0 of 100%, maar daar tussenin. De temperatuur is daarmee veel constanter en met de LG inverter zorg je tevens dat je geen harde en blazende airconditioning in huis hebt. Omdat de airco niet vol hoeft te draaien, maakt de warmtepomp van de dual inverter (het buitendeel) minder geluid en ook verbruikt de airconditioner hiermee minder energie.

LG smart inverter airco 
Kies jij voor een LG inverter airco? Dan kies je voor een stillere en energiezuinigere oplossing en blijft de temperatuur stabiel bij jou in huis, op kantoor of in de winkel. Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NUKOEL helpen je graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kan ons telefonisch bereiken via +31 85 013 6104 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

 

  • Deel dit artikel
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek