• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

LG modellen

Een airco is een airco. Echter heb je enorm veel diverse modellen en merken. Het maakt een groot verschil voor welk model of merk je kiest. Het ene model is vele malen energiezuiniger dan het andere model. De LG modellen zijn momenteel vooraanstaande aircosystemen in de markt. Energiezuinig, strak en minimaal design en fluisterstil! Maar Welke LG modellen zijn er allemaal en waar kies je voor?

LG modellen
Als je de beste wilt zijn, moet je samenwerken met de besten. NuKoel doet dat. We werken bij het realiseren van split aircosystemen samen met vooraanstaande technologiebedrijven en installateurs. We zijn official partner van LG, Panasonic en Mitsubishi, werken met een eigen netwerk van gecertificeerde installatieprofessionals en hebben voor onderhoud en reparatie een eigen, gekwalificeerde technische dienst. 

De LG modellen zijn vooraanstaand in deze branche. Energieprestaties op wereldklasse met een A +++ energielabel bij zowel het verwarmen met airco als het koelen. LG zorgt met haar duurzame en innovatieve warmtepompen voor het perfecte binnenklimaat. Volledig te beheersen zodat jij in control bent over de temperatuur in jouw woning, winkel of kantoor. Met een aanzienlijk lager energieverbruik onderscheiden de LG modellen zich van concurrenten. De LG modellen zijn bij NuKoel verkrijgbaar als split airco, multi split airco en cassette aircosystemen.

Kies jij voor een LG airco of wil je live kennismaken met de koelkracht van NuKoel? Dan kies je voor een stillere en energiezuinigere oplossing en blijft de temperatuur stabiel bij jou in huis, op kantoor of in de winkel. Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel verzorgen uw airconditioning in huis, op kantoor of in de winkel. We helpen je graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je binnenklimaat.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kan ons telefonisch bereiken via +31 85 013 6104 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

  • Deel dit artikel
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek