• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

LG split airco

Ben je op zoek naar een LG split airco? Met een LG split airco wil je graag meerdere ruimtes tegelijkertijd koelen met meer dan één binnendeel. Hiermee voorkom je het probleem dat je wel een airco aanschaft, maar als nog niet genoeg koele lucht naar binnen haalt met slechts één binnendeel. LG is dé oplossing voor een airco thuis, in de winkel of op kantoor.

Wat is een LG split airco?
Met een LG split airco voorzie jij minimaal twee en maximaal vijf á 6 ruimtes met slechts één buitendeel. Iedere airco is qua temperatuur los van elkaar te wijzigen, zodat in diverse ruimtes andere temperaturen kunnen worden gehanteerd. Hiermee zorg je voor klimaatbeheersing van jouw woning, winkel of kantoor tijdens de steeds warmer wordende zomers. Daarnaast verwarm je in de winter alle ruimtes tegelijkertijd. Dit alles zorgt ervoor dat je je binnenklimaat volledig onder controle hebt en zelf beslist wat voor jou de beste temperatuur is.

lg-split-airco-duplicate.44a59b5344e2e9ebe71835461e6f2488

LG split airco van NUKOEL
De installatie van een LG split airco zorgt ervoor dat jij slechts één LG airco buitenunit hoeft te hebben, waardoor je ruimte buiten/naast je woning bespaart. De verschillende binnenunits worden geplaatst in de ruimtes waar dat nodig is. Bij NUKOEL verzeker je jezelf van een buitengewoon snelle installatie door gecertificeerd aircoinstallateurs. Alvorens de installatie plaats vindt, komt een NUKOEL adviseur langs om de situatie te scannen, een tekening te schetsen en een prijsindicatie te kunnen geven. Bij akkoord van ons cool-in-one aircoconcept, wordt de airco geïnstalleerd (zonder eenmalige installatiekosten) en wordt de airco tevens periodiek onderhouden.

LG split airco aanschaffen en de hitte verjagen? Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NUKOEL helpen je graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kan ons telefonisch bereiken via +31 85 013 6104 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

 

  • Deel dit artikel
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek