• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

LG airco wifi

Een LG airco met Wi-Fi is dé manier om op afstand je aircosysteem te besturen. Ben je onderweg vanuit werk na een lange zomerse dag en wil je graag thuiskomen in een koele woning? Dat kan! Met een app op je telefoon zet je eenvoudig je aircosysteem op afstand aan.

LG airco wifi
Met een ingebouwde wifi-technologie kunnen LG aircosystemen op afstand worden bediend. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om waar ze zich ook bevinden hun aircosysteem aan of uit te kunnen zetten. Hoe prettig is dat? Zit je na een snikhete zomerdag in de auto terug vanuit je werk, kan je via de mobiele app alvast de airco thuis aanzetten, zodat je thuiskomt in een heerlijk koele ruimte.

Een aangenaam en gezond binnenklimaat wordt steeds belangrijker. Met name met het Nederlandse klimaat, dat steeds wisselvalliger wordt, wil je graag in je ruimte een stabiel binnenklimaat hebben. Dan is het wel zo prettig dat je een LG airco met Wi-Fi in je kantoor, woning of winkel hebt hangen die je met een mobiele app te allen tijde kan besturen.

Met de mobiele app van LG Smart Thinq heb je volledige controle over je binnenklimaat met Wi-Fi. Je kunt, waar je ook bent, de huidige temperatuur van de LG airco eenvoudig aanpassen zodat je thuis terecht komt in een op jouw wensen afgestemde woning. Daarnaast is het mogelijk om weekschema’s in te stellen waarbij je de airconditioning afstelt op jouw wekelijkse ritme. De LG app Smart Thinq is eenvoudig te installeren. Bekijk de handleiding voor het installeren van de app met Android en hier de handleiding voor iOS. 

Met een LG dual converter wifi verzeker je jezelf van meer comfort door de uitmuntende energieprestaties en het gemak van op afstand in controle zijn van je binnenklimaat.

nukoel-airconditioning-binnen.fbf303c2486eb19e32861da580bf0984

LG airco wifi van NUKOEL
Met ons cool-in-one aircoconcept is een hoge eenmalige investering niet nodig en is periodiek onderhoud inbegrepen bij jouw LG airco. Wat houdt het NUKOEL cool-in-one concept exact in?

  • Je krijgt een vrijblijvend aircoadvies van onze adviseurs in je woning, winkel of kantoor
  • Je sluit één slim koelabonnement bij ons af, voor een vaste periode van vijf jaar
  • Je krijgt je eigen aircosysteem, met (minimaal) een interieurdeel en een buitenelement
  • Je betaalt vijf jaar lang één standaard, vast maandbedrag of koopt ineens
  • Je rekent in één keer af met dure aanschafkosten, onduidelijke garantievoorwaarden, voorrijkosten en gedoe met onderhoud. Cool-in-one is all inclusive.

LG dual converter wifi airco kopen? NUKOEL voorziet je van de beste LG airconditioning. Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NUKOEL helpen je graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kan ons telefonisch bereiken via +31 85 013 6104 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website.

 

  • Deel dit artikel
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek